19/07/2016

Werkwijze

“Good words are worth much, and cost little.”

Teksten

Elke persoon heeft unieke kwaliteiten, maar niemand kan alles. Jij hebt waarschijnlijk een fantastisch talent, een geweldig product of uitermate servicegerichte diensten die je klanten wilt leveren, maar het schrijven van teksten is nou net niet helemaal jouw ding. Gelukkig maar dat dát nou net de specialiteit van Schrijfmeisje is!

Tekstschrijver inhuren

Iemand inhuren om teksten te schrijven is zeker geen overbodige luxe. Steeds meer particuliere ondernemers willen zich profileren op de nationale of zelfs internationale markt, maar beschikken niet over een communicatieafdeling en schrijven dus al hun teksten zelf. Dat dit nu net niet hun expertise is, is helaas dan ook vaak af te lezen aan de kwaliteit van de teksten en de daaruit voortvloeiende effectiviteit. Wil jij jouw klanten voorzien van de allerbeste teksten, die zowel hen als jouzelf volledig tevredenstellen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte of een eerste gesprek, zodat Schrijfmeisje jou optimaal kan adviseren over welke communicatie het beste bij jouw wensen en doelen past.

Vrijblijvende samenwerking

Doordat Schrijfmeisje freelance tekstschrijfster is, kun je haar gerust éénmalig opdracht geven tot het schrijven van een tekst, het resultaat hiervan afwachten en daarna beslissen of je vaker met Schrijfmeisje wilt samenwerken. De drempel tot het laten schrijven van een kwalitatief goed persbericht of aantrekkelijke websiteteksten wordt zo een stuk lager.

Jouw succes is mijn succes

Jij schakelt Schrijfmeisje in op projectbasis dan wel voor een langdurige samenwerking. Samen bespreken we jouw wensen en aan de hand daarvan geeft zij jou haar professionele advies. Vervolgens maken we een plan en richtlijnen voor de teksten die Schrijfmeisje zal leveren. Geen tekst verlaat ons kantoor voordat jij tevreden bent: in nauwe samenwerking blijven we optimaliseren totdat we het gewenste eindresultaat hebben bereikt. Jij wilt jouw doelen verwezenlijken, mijn doel is jou gelukkig te zien met de teksten die jij gebruikt om die doelen te verwezenlijken!