Weert, Nederland
+31 6 81 93 43 64
info@schrijfmeisje.com

Tekstcorrectie

Schrijfmeisje is allergisch voor taal- en spelfouten! Met liefde laat ze dan ook haar rode pen over jouw teksten scheren, op zoek naar elk detail dat verbetering vereist. Kun je zelf al aardig overweg met je toetsenbord of heb je mensen in huis die een prettig leesbare lap tekst kunnen typen? Dan kun je jezelf de kosten besparen een tekstschrijver in te huren die alles voor je voorkauwt.

Corrector

Een tekstcorrector is voldoende! Schrijfmeisje corrigeert graag alle teksten die door jouzelf worden aangeleverd en zet letterlijk of figuurlijk de puntjes op de i. Dankzij de aard van deze opdracht kan Schrijfmeisje snel én betaalbaar werk leveren!

Of het nu gaat om een flyer, een complete website of zelfs een volledig boek: alles is bespreekbaar. Ook spoedopdrachten zijn welkom: je ontvangt na je aanvraag binnen 48 uur reactie en indien nodig ga ik vervolgens direct voor je aan de slag!

Vraag naar de mogelijkheden

Tekstcorrectie is al mogelijk vanaf €15,- (excl. BTW) per tekst, afhankelijk van de omvang van de opdracht. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!