“Good words are worth much, and cost little.”

Copywriting

Elke persoon heeft unieke kwaliteiten, maar niemand kan alles. Jij hebt waarschijnlijk een fantastisch talent, een geweldig product of uitermate servicegerichte diensten die je klanten wilt leveren, maar het schrijven van teksten is nou net niet helemaal jouw ding. Gelukkig maar dat dát nou net de specialiteit van Schrijfmeisje is!

Tekstschrijver inhuren

Iemand inhuren om teksten te schrijven is zeker geen overbodige luxe. Steeds meer particuliere ondernemers willen zich profileren op de nationale of zelfs internationale markt, maar beschikken niet over een communicatieafdeling en schrijven dus al hun teksten zelf. Dat dit nu net niet hun expertise is, is helaas dan ook vaak af te lezen aan de kwaliteit van de teksten en de daaruit voortvloeiende effectiviteit. Wil jij jouw klanten voorzien van de allerbeste teksten, die zowel hen als jouzelf volledig tevredenstellen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte of een eerste gesprek, zodat Schrijfmeisje jou optimaal kan adviseren over welke communicatie het beste bij jouw wensen en doelen past.

Tekstcorrectie

Schrijfmeisje is allergisch voor taal- en spelfouten! Met liefde laat ze dan ook haar rode pen over jouw teksten scheren, op zoek naar elk detail dat verbetering vereist. Kun je zelf al aardig overweg met je toetsenbord of heb je mensen in huis die een prettig leesbare lap tekst kunnen typen? Dan kun je jezelf de kosten besparen een tekstschrijver in te huren die alles voor je voorkauwt.

Corrector

Een tekstcorrector is voldoende! Schrijfmeisje corrigeert graag alle teksten die door jouzelf worden aangeleverd en zet letterlijk of figuurlijk de puntjes op de i. Dankzij de aard van deze opdracht kan Schrijfmeisje snel én betaalbaar werk leveren!

Of het nu gaat om een flyer, een complete website of zelfs een volledig boek: alles is bespreekbaar. Ook spoedopdrachten zijn welkom: je ontvangt na je aanvraag binnen 48 uur reactie en indien nodig ga ik vervolgens direct voor je aan de slag!

Social media beheer

Heb jij als ondernemer écht geen tijd om naast al je werkzaamheden óók nog een Facebook-pagina bij te houden? Schrijfmeisje to the rescue! Zorg jij voor beeldmateriaal, dan regel ik de rest. Ik schrijf pakkende teksten bij je foto’s en video’s, maak een overzichtelijke content planning en zet al je posts op tijd klaar in Facebook en/of Instagram. Laat die likes en reacties maar binnenstromen!

 

Waar mag ik jouw bedrijf mee van dienst zijn? Laat het me weten, dan babbelen we er samen over onder het genot van een lekker kopje koffie of thee!